24 / MAIG / 2016

 Taller: Apropant l'emprenedoria social al jovent de la ciutat

http://punttic.gencat.cat/esdeveniment/taller-apropant-lemprenedoria-social-al-jovent-de

Llengua Català Data: dijous, 02/06/2016

És necessari fer inscripció prèvia. L'activitat està organitzada per la Fundació BCN Formació Professional.

Redactor: C

24 / MAIG / 2016

 Neàpolis estrena el Viver d'Empreses Crea&Co

http://punttic.gencat.cat/article/neapolis-estrena-el-viver-dempreses-creaco

Llengua Català

El viver d’empreses funciona des de l'1 de març i s'ha inaugurat de forma oficial durant aquesta setmana. Crea &Co està finançat un 50% des d’Europa, un 25 % per la Diputació de Barcelona i un 25 % per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'espai està situat a la planta baixa de Neàpolis i pot acollir empreses d’entre 3 i 5 treballadors per un període màxim de 3 anys gràcies a 6 mòduls de treball.

Crea&Co està obert 24 hores els 365 dies de la setmana i promou aquells projectes que encaixin en els 5 blocs estratègics impulsats des del Mapa de l'Emprenedoria de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú: Indústries Creatives i TIC; Salut, Esport i Nutrició; Eco-innovació; Nàutica i TecnoKids-Makers.

L’objectiu principal del viver Crea&Co és facilitar el creixement d’empreses de nova creació, especialment aquelles que pertanyen a sectors emergents com el de les TIC. Per això es fomentarà la creació de xarxes de cooperació  i se les dota de diferents recursos com la col·laboració en la redacció del pla d’empresa, l’accés a fons de finançament i el recolzament institucional, entre d’altres. De fet, el seu funcionament està molt basat en la filosofia del coworking emprenedor, tot generant un ecosistema d'emprenedoria on poden sorgir sinergies de forma fàcil.

Redactor: C

24 / MAIG / 2016

 Drupal Summer Barcelona

http://punttic.gencat.cat/esdeveniment/drupal-summer-barcelona

Llengua Català Data: divendres, 08/07/2016 a diumenge, 10/07/2016

Programa (provisional):

Divendres 8:

Dissabte 9:

  • Matí: sessions i sprints
  • Tarda: sessions i sprints
  • Nit: Summer Party

Diumenge 10:

  • Matí: sprints

Fins al 6 de juny pots presentar propostes de xerrada sobre desenvolupament, però també sobre testing, front end, negoci, metodologies de treball, site building o marketing en català, castellà o anglès. Pots comprar la teva entrada anticipada per 15 euros fins al 31 de maig a la web de la Drupal Summer Barcelona 2016.

Redactor: C

24 / MAIG / 2016

 El Teb busca joves interessats en aprendre periodisme crític i digital

http://punttic.gencat.cat/article/el-teb-busca-joves-interessats-en-aprendre

Llengua Català

El Teb busca joves que vulguin oferir els seus punts de vista, ser crítics, deixar de ser espectadors i descubrir totes les oportunitats que les tecnologies els ofereixen. Els requisits són tenir entre 16 i 29 anys, ganes d'aprendre a fer periodisme digital, disponibilitat per participar a una trobada internacional a Croàcia entre el 8 i el 14 de juliol i tenir interès per la crisi de refugiats a Europa. Les despeses del viatge estan cobertes pel projecte.

Si vols més informació, descarrega’t aquest document i participa a la sessió de presentació del projecte el proper 3 de juny al local del Teb (carrer dels Salvador, 6 Baixos Barcelona) a les 19.00 h.

L'objectiu del projecte és ensenyar als i les joves com fer servir els mitjans digitals per fer front a importants problemes socials. El tema es centra en la crisi dels refugiats que s'està debatent a mots països d'Europa. Youth e-perspectives on migration està inspirat en Humans de Nova York i altres iniciatives similars, on els fotògrafs utilitzen el llenguatge digital per explicar històries convincents i posar una cara humana als temes socials com la migració, l'atur i les relacions.

Redactor: C

23 / MAIG / 2016

 Nova sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic"

http://punttic.gencat.cat/article/nova-sessio-informativa-format-i-treballa-al

Llengua Català

La formació s'adreça a persones joves graduades o amb CFG, menors de 30 anys i inscrites a la Garantia Juvenil. La durada dependrà de les necessitats de les empreses, i es desenvoluparà d'acord amb les característiques dels perfils professionals que requereixin incorporar als seus centres de treball. Per tal de conéixer més sobre el projecte i participar en el procés de selecció de candidats s'ha convocat la sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic", que tindrà lloc el proper 26 de maig a les 16.30 hores al carrer de Llàstics, 2 de Barcelona (Arc de Triomf). És necessari realitzar inscripció prèvia.

Les set empreses que participaran al programa són Itteria Ute, Altran Innovación SL, Deloitte Consulting, Sistemas de Información Territorial y Posicionamiento SL, Fujitsu Technology Solution SAU, T-Systems ITC Iberia i Ingeniería de Software Avanazado.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del SOC, amb fons propis i del Fons Social Europeu.

 

Redactor: C

Contingut sindicat